Διασκέδαση
Φεστιβάλ – Εκδηλώσεις
Σπόρ – Δραστηριότητες

Διασκέδαση

Όπως κι αν αντιλαμβάνεται κάποιος τον όρο διασκέδαση, είναι σίγουρο πως στην περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Είτε είστε τύπος κλασικός ή αναζητάτε πιο εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας ή είστε λάτρης της παράδοσης, θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Από τα σαλέ και τα καταφύγια μέχρι τα παραθαλάσσια χωριά κάθε επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, ανάλογα  με την εποχή του ταξιδιού σας.

Κάθε καλοκαίρι ο τόπος γεμίζει παραθεριστές – Έλληνες και ξένους – που εκμεταλλεύονται τη γεωγραφική θέση, αφού έχουν πρόσβαση σε πάρα πολλούς προορισμούς. Επιλέγοντας μια συγκεκριμένη πόλη ή κοινότητα ως βάση μπορείτε να σχεδιάσετε τις κοντινές εκδρομές σας, προκειμένου να γνωρίσετε την περιοχή, αλλά και να αλλάξετε παραστάσεις με διαδρομές που διαρκούν μόλις λίγα λεπτά.

Στις παραλιακές κωμοπόλεις η κλασική καλοκαιρινή περαντζάδα στην παραλία παραμένει μια αγαπημένη συνήθεια με κατάληξη καταστήματα εστίασης, καφέ και μπαράκια. Αλλά και όσους ψάχνουν κάτι παραδοσιακό, προσφέρεται πληθώρα επιλογών είτε με τα πανηγύρια και τα φεστιβάλ που διοργανώνονται όλο τον χρόνο, αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες είτε με τις διάφορες εκδηλώσεις σε μεγάλες γιορτές (απόκριες – Πάσχα – Χριστούγεννα). Τα έθιμα τηρούνται και δίνουν αφορμή για ένα ταξίδι στον χρόνο αλλά και για γλέντια βγαλμένα από τα παλιά. Ξεχωρίζει βέβαια το καρναβάλι της Πάτρας, στο οποίο καθένας πρέπει να πάει τουλάχιστον μία φορά.

Για πιο ειδικές μορφές διασκέδασης υπάρχουν και τα δύο καζίνο, στο Λουτράκι και στο Ρίο, στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να απολαύσετε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.